morfar min gogubbe

Jag måste bara börja med att säga , att min morfar är så himla rolig och speciell. Jonte och hans bröder var i rasbo och tävla i karting i helgen. Det gick väl hyfsat och min bror var med och skruva och dom hade väl åtminstone skit kul. Men hur som helst så drog tävlingen ut på tiden och dom skulle ju flyga hem igår. Men då skulle dom inte hinna köra finalen , och vad är en tävling utan final?! hahaah bortkastad. Men så morfar erbjöd sig att skjutsa hem dom. haha han sa det som att det ändå var på vägen men det var ju 50mil extra för honom. Men han ville ju och det fanns inga fler flyg som passa med pris osv. 
Så i natt vid 2kom dom hit. och imorse vid 9knackar morfar på min dörr och frågar om jag är vaken och redo att säga hejdå. hahah han skulle åka direkt. men sån ärhan min morfar. han stanna iaf i övik med lunch jonte. 
Och nu ska jag se film med min gosis som jag saknat. Och hålla en tumme för att jag kanske hittar ett alternativ för att få åka ner till järfälla i helgen. annars blir det mys med kissarna, vi får se. 
Nu ska vi se mammas pojkar, hahaha herregud vilken film! 
 
puss
Visa fler inlägg