En galen bilfärd...

Det är inte lätt att köra manuell bil i umeå, i vinter/vår väder när solen bländar på vägen. Och trafiken är galen och jag är lost.. Det är inte lätt när man kör en bil man inte är van vid heller. Det är helt enkelt inte lätt.

Hörde ni va duktig jag var ? Jag inte bara fyllde diskmaskinen, jag satte igång den med och slängde sopor och sen åkte jag iväg. Först "mötet" gick inte så bra, fick inte träffa någon speciell utan bara ett nej tyvärr så har vi inga praktikplatser och så fick jag lämna in mitt cv. Hoppas på det bästa men det är många som söker.
På det andra stället kändes det lite bättre ändå, fick vänta lite för att sedan träffa samma person som jag haft mejlkontakt med. Vi prata lite allmänt om allt möjligt, om olika butiker och lite speciellt om coop forum valbo eftersom han hade varit där.. Jag fick ett gott intryck av honom och hoppas att jag gav honom detsamma. Vi bestämde att jag ska ha min praktik där och sommarjobbs beslut fick vänta, men han påpekade att det var många som sökte men att jag hade en hel del fördel eftersom jag har erfarenhet.

Då slog det mig även, tänk vad många det är som inte får någon erfarenhet. Vad svårt det måste vara.
De måste ju verkligen visa allt vad de kan första dagen för att bevisa att de är lämpade för jobbet. Det är i såna här fall som jag är glad att jag har så mycket praktik. Men sen var det ju också därför jag sökte trainee.
Nu väntar jag på ett sms av min man om vad vi ska äta ikväll och när så jag vet vad jag ska äta för lunch..

Puss :)
Visa fler inlägg