five days in london

Igår kom jag hem från 5 underbara dagar i England. Åkte dit på torsdagen med sophie och lina och vi kom fram till Nunhead (som ligger en bit ifrån London) ganska sent på kvällen, då var vi helt trötta av både resan & det piskande regnat som störtade ner i två timmar. Så vi tog oss lite fish & chips, té och drog oss för att sova.
På fredagen var vi ensamma hemma Agnetha och andrew hade redan gått till sina jobb när vi klev upp vid 8 engelsktid (9 i sverige) och ingen av oss var speciellt hungriga utan bara sugna på att komma iväg och shoppa. Så vi tog en brunch på harrods, fast vi gillade inte maten så vi beställde in efterrätt och personalen tyckte vi slog på lite väl stort för att inte äta upp maten. Men efterrätten satte fint och får det fortfarande att vattnas i munnen på en när man tänker på det, nybakade scones!!

Sen åkte vi till oxfordstreet och shoppade masssor massor. Vi hade egentligen tänkt se någon musikal men hade otur för att det inte fanns några biljetter. När vi kom hem så var agnetha på puben och andrew gjorde iordning middag till oss, potatis, kebab, någon korv och koskos.

Sen på lördagen åkte vi ut till camden som har en marknad varje helg, det påminnde om rättviksmarknaden lite så var väl inget speciellt.  Efter den åkte vi vidare till oxford igen och kolla in dubbelt i alla butiker och hitta några fler mysiga ställen!
& vi knäppte gammeldagsa foton på oss alla tre som blev jätte fina. hahah

på söndagen tog vi det väldigt lugnt och bara åkte runt lite, fikade i hydepark och handlade mat som vi skulle bjuda Agnetha och andrew på, vegetarisk lasagne. Allting tog slut, det var så gott & det tyckte även de. Sen börja vi packa och sånt för vi skulle upp klockan 5 på måndagen. Som bara blev en enda lång resa hem. Men medan lina sov på planet slog jag och sophie varann lite, det var skit kul. & det tyckte tysken bredvid oss också. hahahah

puss puss
Hoppas alla nyfikna orkar läsa! :)
#1 - - frida:

vad ska du plugga då? :) haha ne medium är nog inget för mig ändå ;)